KISALFÖLDI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI
KÖZSZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT
Győr-Moson-Sopron megye 73 településén jelen vagyunk
 

Szelektív gyűjtés területi beosztása Mosonmagyaróváron

Az eddig megszokottakhoz képest a gyűjtésre minden hónap utolsó hétfőjén és keddjén kerül sor.

A térképen  sárga  színnel jelölt utcákban, illetve  Hanságligeten  és  Újtanyán , minden hónap utolsó hétfőjén, míg a  lila  színnel jelölt utcákban minden hónap utolsó keddjén kerül sor a szelektív hulladékok összegyűjtésére.

Az első gyűjtések időpontja:
2017. március 27. (hétfő) és 2017. március 28 (kedd)

Az edénybe az alábbi hulladékok helyezhetők:
Papír csomagolási hulladék (karton), újság, prospektus, társított csomagolási hulladék (tejes-, üdítős-doboz kimosva!) műanyag italcsomagolás (PET palack), fólia, reklámtáska, kimosott tisztító-, és mosószeres flakonok, valamint fém italos-doboz. A palackokat, italos-dobozokat és kartonpapírokat lapítva, az újságpapírt kötegelve tegyék a gyűjtőzsákba.  

Nem helyezhető az edénybe:
Üveghulladék (ennek elhelyezésére a szelektív szigeteken van lehetőség), kommunális hulladék, zöldhulladék (fűnyesedék, ág, gally).

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az edénybe csak az abba elhelyezhető hulladékokat tegyék, ellenkező esetben a gyűjtést végző munkatársaknak nem áll módjában elszállítani azt. Az edényt a közterületen szállítást megelőző nap estéjén oda kell kihelyezni az ügyfeleknek, ahová a kommunális hulladékgyűjtőedényt is szokták. A szelektív hulladékot az edények mellett természetesen a korábban használt zsákokban is elszállítjuk.