KISALFÖLDI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI
KÖZSZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT
Győr-Moson-Sopron megye 73 településén jelen vagyunk

Értesítjük csornai ügyfeleinket, hogy folytatódik a házhoz menő szelektív (kék edényes) hulladékgyűjtés a városban. Kérjük, hogy az edényeket a gyűjtést megelőző nap este helyezzék ki a közterületre.

2015. I. félévben a gyűjtés napjai:

január 28. (szerda)
február 25. (szerda)
március 25. (szerda)
április 29. (szerda)
május 27. (szerda)
június 24. (szerda)

Az edényekbe az alábbiakban felsorolt hulladékok tehetőek:

Műanyag italcsomagolás (PET palack), fólia, reklámtáska, kimosott tisztító, mosószeres flakonok, fém italosdoboz, újságpapír és kartonpapír (kötegelve). A palackokat, italosdobozokat kérjük lapítva tegyék a gyűjtőedénybe.

Nem helyezhető az edénybe:

Üveghulladék, kommunális hulladék, zöldhulladék (fűnyesedék, ág, gally), konzerves- és tejtermékes doboz, ételcsomagolások műanyagdobozai.

Az üveghulladékok gyűjtésére a szelektív szigeteken van lehetőség. Kérjük ügyfeleinket, hogy csak a felsorolt hulladékokat helyezzék az edénybe, mert csak azokat az edényeket ürítjük, melyek tartalma megfelel a szelektív gyűjtés feltételeinek.

Azon – díjtartozással nem rendelkező – ügyfeleink, akik még nem rendelkeznek szelektív gyűjtőedénnyel, az Andrássy u. 33. szám alatti telephelyen hétfőtől csütörtökig 07-15 óra között átvehetik azt. Az edények díjmentes használatba kerülnek ügyfeleinkhez