KISALFÖLDI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI
KÖZSZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT
Győr-Moson-Sopron megye 73 településén jelen vagyunk

Jánossomorja Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a szolgáltatókkal közösen konténeres lomtalanítást végez a városban, koncentrált gyűjtőpontokon.

A lomtalanítás időpontja:   

2016. május 6-án, pénteken 12-től 21 óráig, illetve
2016. május 7-én, szombaton 8-tól 14 óráig

A lomtalanítási gyűjtőpontok helyszínei:

  • A szentpéteri városrészben a szentpéteri temető parkolójában.
  • A szentjánosi városrészben az egykori malom udvar területén (bejárat a vasútállomásnál nyíló kapunál).
  • A pusztasomorjai városrészben a pusztasomorjai temető parkolójában.

A lomokat a gyűjtőpontokon lehet leadni, ahol a helyi polgárőrség és az önkéntes tűzoltóság felügyeli az elhelyezést és őrzi a konténereket.

Akinek olyan nagyméretű lomhulladéka van (pl. bútor), amit önerőből nem tud eljuttatni a gyűjtőpontokra, az kérheti az önkormányzat segítségét.
A rászorulók Máró Antal településgondnoknál az 565-242-es, vagy a 06-30/657-4067-es telefonszámok valamelyikén legkésőbb május 4-ig jelentkezhetnek!

Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer- és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket, valamint autó- és traktorgumit a konténerekben elhelyezni tilos!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken.

Mindenféle hulladékfajta (zöld- és veszélyes hulladék is) elhelyezhető a Fehérkereszt utcai hulladékudvarban. Nyitva tartási ideje: kedd 12-18 óra; péntek 10-18 óra, szombat 8-14 óra.

További információk a www.janossomorja.hu honlapon és a JTV Képújságjában.

 

Jánossomorja Város Önkormányzata