KISALFÖLDI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI
KÖZSZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT
Győr-Moson-Sopron megye 73 településén jelen vagyunk

Tisztelt Ügyfeleink!

Az okostelefonok által nyújtott lehetőségek egyike a nagyfelbontású képek készítése, valamint az email küldés.

E két, alapvetően jó képesség kevésbé jó eredménye, amikor ügyfeleink az ügyfélszolgálatunknak az ügyintézéssel kapcsolatban küldeni kívánt elektronikus levelekhez nagy felbontású, tehát nagy fájlméretű – több megabájtos – kép mellékleteket csatolnak. Az ilyen nagyméretű mellékleteket tartalmazó emailek a címzett postafiókjában feleslegesen nagy helyet foglalnak, és így, ha a postafiókban lévő levelek összmérete a postafiók megszabott méretkorlátját eléri, akkor további leveleket nem tud fogadni.

A megtelt postafiók okozta problémák elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy amennyiben levelükhöz feltétlenül szükséges a fénykép csatolása, akkor annak méretét az elküldés előtt csökkenteni szíveskedjenek oly módon, hogy a kép felbontása ne haladja meg az 1920×1080 pixel méretet. Ezt az okostelefonon vagy számítógépen a fénykép szerkesztésével, átméretezésével tehetik meg.

A képen található hasznos információk mennyisége attól nem csökken, ha pl. az eredeti 10 megapixeles (4288×2416 pixel méretű) fotót 2 megapixelesre (1920×1080 pixel méretűre) átméretezünk, mert a kép megtekintéséhez használt Full HD monitorok felbontása is 1920×1080 pixel, így a 10 megapixeles kép a megtekintésekor is ebben a méretben lesz látható.

Amennyiben a nagyméretű (több megabájt méretű) kép elküldése elengedhetetlenül szükséges, úgy azt a Mammutmail.com használatával tegyék meg.

Szíves megértésüket köszönjük.